Tetőtépítek logo

Calculăm cum va fi perfect acoperișul casei tale

Renovarea sau construcția acoperișului este o investiție mare, atât din punct de vedere al materialelor, cât și al execuției, motiv pentru care este important să o planificați cu atenție. Nu este suficient să alegeți materiale de calitate, trebuie să știți exact de cât și de ce veți avea nevoie, și cât va costa în total. Puteți conta pe Terran, datorită serviciilor noastre gratuite de calculatoare online.

Cât este mai exact?

Construcția sau renovarea locuinței este cu siguranță o distracție din ce în ce mai costisitoare, așa că este de înțeles că, în primul rând, vrem să știm cât va costa noul nostru acoperiș, apoi decidem dacă vrem să începem acum sau să economisim puțin mai mult. Calculatorul de acoperiș de la Terran poate arăta într-o clipă costul aproximativ al materialelor de construcții al noului acoperiș. Trebuie doar să introduceți forma, unghiul de înclinare, dimensiunea acoperișului, țigla selectată și tratarea suprafeței acesteia, iar algoritmul calculează prețul brut pe baza acestora; pe lângă țiglele de bază, include țiglele suplimentare, folia de acoperiș, banda de coamă, parazăpezile, elemenele de ventilație de-a lungul streșinii și taxa de livrare la domiciliu. Iar dacă încă nu v-ați decis ce tip de țiglă să folosiți, puteți folosi calculatorul pentru a compara calculele, ajutându-vă astfel să vă hotărâți.

Nici mai mult, nici mai puțin

Ca laic, nu este ușor să calculăm cât să comandăm din țigle și alte materiale suplimentare. Poate provoca multe neplăceri dacă în timpul execuției se confirmă că ceva nu mai este pe stoc, sau că am uitat complet de ceva, motiv pentru care lucrările se opresc de tot. La fel de enervant este și faptul când ne dăm seama după ce am terminat că avem un exces de paleți. Specialiștii Terran pregătesc gratuit un calcul detaliat, personalizat al necesarului de materiale, astfel încât să nu fiți nevoit să vă faceți griji. Trimiteți-ne planurile sau desenele acoperișului disponibile, dimensiunile, ideile despre învelitoare, tipul și culoarea țiglei Terran selectate, iar colegul nostru inginer consultant va calcula elementele necesare construcției profesionale (țigla de bază, țiglă de ventilație, țigla de coamă etc.) și accesoriile recomandate (cantitățile de șipci, cleme anti furtună, parazăpezi etc.), precum și prețurile aproximative ale acestora. Lista va include, de asemenea, toate elementele suplimentare care pot fi găsite în sistemul de acoperiș Terran, astfel încât să puteți obține o soluție care cuprinde toate nevoile dvs. în consultare cu expertul nostru.

Pentru ca acoperișul să primească suficient aer

La Terran, considerăm că dezvoltarea este un pilon foarte important, astfel încât să reușim să servim nevoile schimbătoare ale clienților la cel mai înalt nivel posibil. În spiritul acestui lucru, recent am reproiectat țiglele noastre de ventilație, astfel încât să se potrivească mai bine în planul acoperișului, oferind astfel un aspect general mai curat și mai uniform. Odată cu noua soluție de ventilație, cantitățile de material s-au schimbat, deci este extrem de important să verificați din nou dacă comanda dvs. este suficientă, pentru a vă asigura ventilarea necesară. În cazul țiglelor de ventilație Rundo, Zenit și Synus, recomandarea producătorului este de 3 bucăți pe interval de căpriori, în timp ce pentru familiile noastre Danubia, Coppo și Renova Plus, 6 bucăți. Desigur, puteți utiliza calculatorul nostru de țigle de ventilație pentru a evita surprizele neașteptate mai târziu.

Pe partea însorită

Fie construiți un acoperiș nou sau renovați unul existent, cu siguranță ar trebui să luați în considerare instalarea unui sistem de panouri solare. Prin utilizarea energiei solare, puteți reduce factura de energie electrică și amprenta ecologică în același timp. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la panourile solare gigantice care vă acoperă noul acoperiș și strică aspectul general al casei. Țigla fotovoltaică Terran Generon este integrată în planul îvelitorii și asigură alimentarea cu energie electrică ecologică.

Dacă vă întrebați cât ar costa tehnologia solară estetică, fără compromisuri, puteți afla cu câteva clicuri. După introducerea celor mai importante date (unghiul de înclinare și orientarea acoperișului, factura lunară de energie electrică sau consumul anual de energie electrică, tipul de invertor selectat), calculatorul nostru automat vă va trimite în scurt timp o ofertă de preț orientativă, personalizată, astfel veți fi la zi cu tot ce ține de acoperiș.

De ce să nu aveți vise mari atunci când vă proiectați casa? Sarcina principală a acoperișului este de a ne acoperi și proteja casa împotriva condițiilor meteorologice și a altor influențe ale mediului. Dar îl putem dota cu elemente „extra” pentru a-l face o parte și mai integrantă a vieții noastre. În postarea noastră anterioară, am descris idei inspiraționale pentru asta.