Tetőtépítek logo

Panoul solar tradițional vs. Generon

Din articolul nostru, puteți afla care e diferența și care sunt beneficiile alegerii țiglelor fotovoltaice pentru acoperiș.

Dacă estetica, mediul și eficiența sunt la fel de importante pentru dvs., atunci aflați mai multe despre inovația noastră premiată, Terran Generon, și lăsați-vă casa să fie modernizată!

Acoperișul, bijuteria casei tale!

Este timpul să uităm de panourile solare uriașe instalate deasupra acoperișului! Terran Generon concurează cu panourile solare clasice în ceea ce privește eficiența și performanța, iar experiența estetică pe care o oferă este, pe deasupra, mult mai mare. Casa dvs. poate fi de o frumusețe incomparabilă până la ultimul detaliu - atât văzută de sus, cât și de aproape. Nu trebuie să faceți compromisuri în favoarea tehnologiei! Datorită celulelor solare integrate în țigla de beton, nu există pătrunderi inutile în acoperiș, astfel produsul oferă un aspect premium proprietății și îi crește valoarea.

Din punctul de vedere al dimensiunilor, parametrii țiglelor Generon sunt aceiași cu Terran Zenit și Rundo, dimensiunile modulului sunt de doar 330 mm x 420 mm. Drept urmare, din acest motiv locuința se încadrează într-un front stradal modern sau chiar iese în evidență față de celelalte case. Sentimentul oferit de calitatea înaltă își însoțește proprietarul pe o durată lungă de viață. Fiți unul dintre pionierii care folosesc soluții inovatoare atunci când vă construiți sau renovați casa.

Gândiți-vă acum la viitor! Dacă în prezent intenționați să construiți sau să înlocuiți un acoperiș, dar mai târziu intenționați să achiziționați țigle de acoperiș Terran Generon, alegeți elementele din familia de produse Zenit sau Rundo, a căror dimensiune și formă se potrivesc perfect cu panourile țiglei fotovoltaice și se îmbină perfect în planul acoperișului. La prima vedere, singura diferență este că lumina soarelui strălucește pe Generon, semnalând că acest acoperiș - și familia care locuiește sub el - este cu adevărat la zi. Ajungeți acasă în fiecare zi, văzând o casă atrăgătoare!

Reduceți amprenta ecologică și factura de energie electrică!

Dimensiunea medie a sistemelor solare implementate pe acoperiș de persoane fizice în 2018 a fost de aproximativ 6 kWp. Prețul unui sistem solar Terran Generon cu putere asemănătoare și cu instalare completă, invertor și cheltuieli de administrare a furnizorului de servicii este de aproximativ 50 de mii de lei.

Totuși, un sistem cu o performanță cu 40-50% mai scăzută poate fi suficient pentru a satisface nevoile de energie ale unei gospodării medii!

Să îndeplinim bine împreună!

Un modul Terran Generon are o putere de 15 Wp, în cazul amplasării de 11,1 buc/m2, aceasta se ridică la 167 W/m2, adică un câmp cu o putere de aprox. 1 kWp necesită 6 m2 de suprafață pe acoperiș.

Suprafața acoperișului unei case unifamiliale obișnuite este de 200-250 de metri pătrați, iar pentru a asigura nevoile de energie electrică ale familiei, 15-20% din suprafața acoperișului, adică aproximativ 20-40 de metri pătrați, trebuie să fie acoperită cu țigle fotovoltaice Terran Generon.

Cum arată asta în număr de bucăți?

De obicei, sunt necesare două mii de țigle pentru a acoperi acoperișul unei case unifamiliale. Pe baza consumului mediu de energie (4-5 kW) al unei gospodării de patru persoane, 300-330 de țigle fotovoltaice sunt suficiente pentru a satisface nevoile energetice ale unei familii de această dimensiune.

Terran Generon concurează cu panourile solare clasice în ceea ce privește eficiența și performanța, iar experiența estetică pe care o oferă este mult mai ridicată.

Calitate garantată!

Un alt argument în favoarea țiglelor fotovoltaice: în timp ce majoritatea sistemelor cu panouri mari sunt fabricate de companii străine, producem și asamblăm Generon intern. Cu noi, aveți investiția în siguranță, datorită producției interne, soluția la oricare întrebare sau problemă posibilă este ușor și rapid disponibilă. Garantăm performanța țiglelor noastre de acoperiș Generon timp de 20 de ani.

Partea însorită a acoperișului

La instalarea sistemelor de generare a energiei solare, trebuie să acordăm o atenție deosebită ca panourile solare să fie amplasate într-un loc fără umbră. Acest lucru este extrem de important deoarece panourile solare sunt conectate în linie, iar dacă vreo țiglă fotovoltică va fi umbrită, va afecta producția celorlalte panouri solare conectate.

Ce putem face pentru a evita astfel de situații?

Să alegem neapărat un mediu fără umbre pentru instalarea panourilor solare.

Dacă apare un efect de umbrire, separați planurile de acoperiș și țiglele aferente Generon care urmează să fie instalate în sisteme izolate, de asemenea, eliminați din timp posibilitatea efectelor de umbrire.

Amplasarea optimă a Terran Generon în România este posibilă pe acoperișuri orientate spre sud, cu o pantă de 35 de grade. Dinrt-o abatere minoră de la orientarea optimă în direcția est sau vest nu rezultă o pierdere semnificativă a producției. De asemenea, dintr-o abatere de 5-10 grade de la unghiul optim de înclinare nu rezultă pierderi semnificative.

Consultanții noștri sunt disponibili imediat după cererea de ofertă de preț orientativă, pentru a proiecta imaginea optimă de acoperire a casei voastre și pentru a asigura că aspectul acoperișului este cel mai frumos. Acest lucru este necesar pentru ca specialiștii noștri să știe cu ce sistem trebuie să calculeze pentru clădirea dată, iar colegii noștri contactează părțile interesate pentru informații suplimentare necesare.

Alege inovația revoluționară, țigla fotovoltaică Generon!

Vă gândiți la acoperișuri ecologice? Aflați mai multe despre țigla fotovoltaică pentru acoperiș, Generon!